Ми відчинились 20 березня 2019 року на місці, де почалась історія Києва: на пагорбі біля Десятинної церкви. Місце нашої енергії і сили!
![Ресторан української кухні без стереотипів '100 років тому вперед'](/_next/image?url=%2F_next%2Fstatic%2Fmedia%2Fimg3.7f3a1aff.jpg&w=1920&q=75)
![Ресторан української кухні без стереотипів '100 років тому вперед'](/_next/image?url=%2F_next%2Fstatic%2Fmedia%2Fimg4.a4cd5d29.jpg&w=1920&q=75)
Вже роками командою ми вивчаємо рецепти і звичаї приготування їжі, які передаються поколіннями: ми зберегли в українській кухні традиції наших предків, але пропустили через свій сучасний досвід.
![Ресторан української кухні без стереотипів '100 років тому вперед'](/_next/image?url=%2F_next%2Fstatic%2Fmedia%2Fimg2.53a454f8.jpg&w=1920&q=75)
Наші страви – на 100% з українських продуктів
Українська земля особлива: енергія наших людей, їхня любов, сила і чорнозем, подібного якому ніде немає. Україна розказує свою унікальну історію через ці продукти: через закарпатську бринзу та південний сонячний кавун, подільський капусняк та поліський куліш, дніпровську рибу та наддніпрянські верґуни з донецькою сметаною, галицьку каву та буряковий квас, миргородське сало, фруктовий дистилят, мед та продукти бджолярства, зіньківську ковбасу та полтавські галушки.
![Клопотенко](/_next/image?url=%2F_next%2Fstatic%2Fmedia%2Fklopotenko-6.418f440f.jpg&w=3840&q=75)