проєкт Качана каша
Готуємо для працівників:
![Кохавинська папірня](/_next/image?url=%2F_next%2Fstatic%2Fmedia%2Fkohavinka.b89fafbd.jpg&w=1200&q=75)
![Євген Клопотенко](/_next/image?url=%2F_next%2Fstatic%2Fmedia%2Fklopotenko-7.06b194d6.jpg&w=3840&q=75)
Ми готуємо кращі українські страви на щодень для працівників великих підприємств по всій Україні:
- Готуємо і доставляємо на робоче місце: в ланч боксах, сервіруємо лінію роздачі або наші обіди тривалого зберігання 'Куліш'
- Зберігаємо час: не треба шукати заклад для обіду і довго чекати своє замовлення
- Різноманітне меню: 100+ рецептів від відомого шефа Євген Клопотенка
- Дотримуємось стандартів безпеки харчування
- Підсилюємо репутацію підприємства: коли людина смачно поїсть, то вона щаслива, а коли вона щаслива, то і працюється краще
![Євген Клопотенко](/_next/image?url=%2F_next%2Fstatic%2Fmedia%2Fklopotenko-8.b12c0bca.jpg&w=3840&q=75)
![Євген Клопотенко](/_next/image?url=%2F_next%2Fstatic%2Fmedia%2Fklopotenko-9.981a0493.jpg&w=1920&q=75)
Меню
Бограч
закарпатський м’ясний суп
Вилківська юшка
рибна, з томатами та перцем
борщ м’ясний
червоний борщ, смажена підчеревина
борщ полтавський
зі сливою, трошки солодкуватий
борщ одеський
з рибою та соліннями (томатами та капустою)
товчанка
пюре з квасолі, картоплі та маку
банош
каша з кукурудзи зі смаженими грибами та цибулею
пшениця з овочами
готуємо як плов, але з цілого зерна пшениці
шпундра
тушковані овочі зі свининою та буряком
верещака
запечена свинина у квасі
рибні січеники
з тушкованою картоплею
салат з томатів
та ароматна олія
![борщ м’ясний](/_next/image?url=%2F_next%2Fstatic%2Fmedia%2Fmeals1.b1cf6b56.jpg&w=1920&q=75)
![банош](/_next/image?url=%2F_next%2Fstatic%2Fmedia%2Fmeals2.5d211003.jpg&w=1920&q=75)