
Дегустація віскі Balvenie
Зазвичай у нас фокус на стравах, а напої в супроводі, але цього разу навпаки: зірка вечора – віскі. Будемо знайомитися з The Balvenie.
The Balvenie має дистилерію із повним циклом виробництва: вирощує власний ячмінь, солодить його в традиційний спосіб, має власних бондарів, що обслуговують бочки, та власного штатного мідника (останнього в Шотландії), який доглядає за перегіннимикубами.
У компанії Олександра Івченка, бренд-амбасадора із 20-річним досвідом, будемо дегустувати три види односоловдого віскі:
- The Balvenie 12 yo DoubleWood
- The Balvenie 14 yo Carribean cask
- The Balvenie 21 yo PortWood
Усі в супроводі страв від нашої шеф-кухарки Галина Бакаєвої.
Львів, Коктейльний бар-ферма "Інші"
2100 ₴