
Звана вечеря "Енеїда"
Всі пам’ятають «Енеїду», правда?
Першу поему, написану живою українською — тією самою, що згодом стала основою сучасної мови.
Першу неофіційну кулінарну енциклопедію українських страв — з пундиками, кулішами, шуликами й медовухою.
Поему, в якій замість римлян і Трої — запорожці та Січ.
Маніфест української самобутності.
Але є ще маловідомі історії — про те, як «Енеїда» виглядала на папері, хто вперше відважився малювати еротику в українській літературі, про дев’ять років кропіткої роботи, трохи цензури — і про стиль, що став частиною нашого візуального коду.
Тому вперше дослідники української гастро- та дизайн-культури збирають ці історії разом — у великій вечері.
7 унікальних страв від шефа Євгена Клопотенка та неочевидні дизайн-історії від артдиректорів і головних редакторів журналу «Літопис українського дизайну» — Володимира Смирнова та Настічки Жеребецької.
У вартість квитка входить примірник «Літопис» №4. Також на місці можна буде придбати інші випуски від видавництва Ist Publishing.
Київ, ресторан Полтава
3750 ₴