Сезон Пампухів з Євгеном Клопотенко та Львівськими Дріжджами
Пампух — це універсальний код українського Різдва. Його печуть на Галичині, ліплять на Слобожанщині, смакують у Києві. Цього року Євген Клопотенко об`єднався з легендарними «Львівськими Дріжджами», щоб спекти для вас ті самі: пухкі, невагомі, золотисті, справжні українські пампухи. Це наш спосіб обійняти вас через смак і нагадати: ми з одного тіста. З найкращого.
Бокс із двома пампухами: золотавими ззовні та пухкими всередині. Тісто на живих «Львівських» піднялося так, щоб утворити ідеальну волокнисту структуру. А в самому центрі солодко-квітковий смак справжнього українського Різдва — густа терта ружа.
Бокс із чотирьох пампухів: золотавих ззовні та пухких всередині. Тісто на живих «Львівських» піднялося так, щоб утворити ідеальну волокнисту структуру. А в самому центрі солодко-квітковий смак справжнього українського Різдва — густа терта ружа.
Бокс із шести пампухів: золотавих ззовні та пухких всередині. Тісто на живих «Львівських» піднялося так, щоб утворити ідеальну волокнисту структуру. А в самому центрі солодко-квітковий смак справжнього українського Різдва — густа терта ружа.