Франшиза Бістро української кухні на кожен день від шеф-кухаря Євгена Клопотенка та співзасновниці «Нової Пошти» Інни Поперешнюк

Отримати консультацію

Перша в світі франшиза бістро української кухні на кожен день

Ми створили франшизу щоб зробити українську кухню звичною та відомою в усьому світі. Ми вклали досвід іменитих власників у сфері української гастрономії, їх успіх управління мережею із тисячею точок та сотнею партнерів та підкріпили все потужною командою.

* За основу для франшизи взяли вже впізнаване українське кафе Інші, що у Львові.

Євген Клопотенко

Євген Клопотенко
  • Найвідоміший кулінарний екперт України

  • Співвласник і бренд-шеф гастрохолдингу «Інакші»

  • Лауреат 50 Next (від міжнародного рейтингу найкращих ресторанів світу The World’s 50 Best Restaurants

  • Автор найпопулярнішого в Україні кулінарного сайту klopotenko.com

  • Автор кулінарних книг: «Зваблення їжею. 70 рецептів, Які захочеться готувати», «Зваблення їжею з українським смаком», 'Святкові страви', «Ukrainian cuisine in 70 dishes», «Борщ і до борщу», «The Authentic Ukrainian Kitchen»

  • Ідеолог проєкту покращення культури харчування CultFood

  • Ініціатор внесення борщу до Національного переліку елементів нематеріальної культурної спадщини та подання Україною заявки на визнання борщу частиною нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО

Інна Поперешнюк

Інна Поперешнюк
  • Співзасновниця компанії «Нова Пошта»

  • Співвласниця ресторану «100 років тому вперед», «Бістро Інші», «Інші. Бар» «Полтава»

  • Бренд-амбасадор New Run

  • Засновниця проекту для дітей-сиріт «Команда чарівників»

  • Увійшла в рейтинг «100 найбільш впливових жінок України» за версією журналу «Фокус»

  • Увійшла в рейтинг «Топ-100 успішних жінок України» за версією журналу «Новое Время»

  • Орден «Берегиня України»

Які показники ви зможете отримувати у вашому власному бістро

  • від 145 м² площа приміщення для відкриття бістро

  • $4 000+ середньомісячний чистий прибуток

  • >5 000 чоловік кількість відвідувачів щомісяця

  • 420 грн середній чек бістро в перший рік відкриття

Отримати консультацію

Яку підтримку ви отримаєте від нас?

Бістро "Інші"
Бістро "Інші"
Бістро "Інші"
Бістро "Інші"
Бістро "Інші"
Бістро "Інші"
Бістро "Інші"
Бістро "Інші"
Бістро "Інші"
Бістро "Інші"
Бістро "Інші"
Бістро "Інші"

Ми прагнемо будувати професійну команду з нашими франчайзі по всьому світу

Вже в перший день анонсу франшизи ми отримали десятки заявок на співпрацю з України та різних куточків світу.

37 анкет від партнерів з 13-ти країн світу на відкриття бістро в перший же день анонсу

сотні повідомлень та реакцій від підписників, які вже чекають на відкриття у своєму місті

Показники франшизи

  • Середньомісячний дохід від $45 900

  • Вихід у точку беззбитковості з 3-го місяця роботи

  • Чистий щомісячний прибуток від $4 000

  • Загальна сума інвестицій у відкриття (оренда, ремонт, закупка обладнання, покриття витрат до виходу в беззбитковість тощо) від $100 000

  • Паушальний внесок (єдиноразовий платіж на старті співпраці) $60 000

  • Роялті (щомісячні відрахування) 5%

  • Окупність інвестицій 24-32 місяці

Дізнатися більше деталей

Чому саме бістро «beetroot»?

  • Заклад на кожен день

  • Надійна команда та потужний PR

  • Продукт для всіх вікових категорій

  • Комфортні інвестиційні умови

контакти